Werkwijze

Wellicht zou je ook graag een fotoshoot willen en ben je benieuwd hoe dat in zijn werk gaat. Als eerste vul je het contactformulier in en geef je daarbij aan dat je interesse hebt in een fotoshoot, of vraag je om aanvullende informatie.

We zullen dan een afspraak inplannen voor de fotoshoot. Deze is wel weersafhankelijk. Zit het weer erg tegen, dan zullen we een andere afspraak moeten plannen.

Wil je portretfoto's van je paard? Bedenk dan van tevoren of je daar zelf ook bij wilt staan. Portretfoto's zijn mogelijk met een hoofdstel, halster of fotografie halster. Het maakt niet uit voor welke optie je kiest, maar het is wel belangrijk dat je paard netjes is en het hoofdstel / halster dat je gebruikt schoon is en halster en touw bijvoorbeeld met elkaar matchen.

Liever rijfoto's? Ook geen probleem, maar ook hier geldt weer, zorg dat je paard en harnachement schoon zijn. Een doekje over je eigen laarzen bijvoorbeeld maken de foto's mooier.

Kies je voor een combinatie van portret- en rijfoto's? Dan zullen we eerst de portretfoto's maken, voordat we rijfoto's maken. Dit om ervoor te zorgen dat je paard geen zweetplekken of zadelafdruk heeft bij de portretfoto's.